Erotika v době COVIDu
https://www.fly4free.com/flight-...-portugal/
Super cena do Frisca z Prahy. Na podzim by měly být BDSM párty a gangbangy ve čtvrti Castro už opět v plném proudu, takže má smysl i na prodloužený víkend....
To by mě zajímalo co to bylo za českého politika na tom bruselském gay gangbangu. Tipy jsou dva:
1) Jiřina Pospíšil - to se tak nějak očekává
2) Tomáš Zdechovský - oni ti černoprdelníci z KDU-ČSL si ty křesťanské hodnoty vykládají všelijak.
Já bych nepodceňovala ani Sašu Vondru nebo Honzíka Zahradila, ony se ty konzervativní hodnoty samy nevybojují. Ale asi to bude ten Jirka, no ....
Jasný, dyť dlouho bydlel s Václavem Moravcem. Věřím, že představu tehle 69 teď dlouho nedostaneš z hlavy :D
To by mohla být v nedělních OVM hysterická milenecká hádka - to bych ráda viděla. Jiřina je pěkná hysterka...
Ukazuje se, že u ruské vakcíny Sputnik V je zásadní komplikace s aplikací. V Rusku je tak prakticky nepoužitelná.
https://www.novinky.cz/zahranicn....seznam.cz
To je proto, aby se hned dostalo na všechny zájemce a zbytek mohli vyvážet za hranice, aniž by někdo kibicoval.
Rus bez vodky totiž není Rus 😁
Abychom nebyli komplet OT: Když nemůžeš do světa, svět musí za tebou ;)
Надежда Константиновна Крупская napsal(a):To by mě zajímalo co to bylo za českého politika na tom bruselském gay gangbangu. Tipy jsou dva:
2) Tomáš Zdechovský - oni ti černoprdelníci z KDU-ČSL si ty křesťanské hodnoty vykládají všelijak.
Určitě to byl Mikunduláš Peksa 😎
u Pirátu to ale nikoho nepřekvapí. Šňupání kokainu ze zadku cizího člověka je tak max na pozdvižené obočí.
Pokud ale tvoje strana rozdává všude konzervativní moudra, blokuje práva homosexuálních páru a pokláda gaye za ohrožení tradiční rodiny, přitom si tam na služebce hraje týpek s klukama na obří stonožku, je to vrchol pokrytectví a na rezignaci. Doufám, že se to jméno dozvíme.
Надежда Константиновна Крупская napsal(a):To by mě zajímalo co to bylo za českého politika na tom bruselském gay gangbangu. Tipy jsou dva:
ad 1. Neočekává, to je jisté. Známá postava plzeňských dark roomů...;-)
Všem je přitom jasné, že největším ohrožením tradiční rodiny jsou holky jako já. Back office managerka chvilku po škole se zálibou v crossfitu, která si občas zapomene vzít do práce kalhotky
jednomu maníkovi z centrály (ženatý) jsem je jednou prodala za desítku, to prostě nevymyslíš
AlejandraS napsal(a):jednomu maníkovi z centrály (ženatý) jsem je jednou prodala za desítku, to prostě nevymyslíš
A byly čisté, nebo použité ;-)
Čisté si snad může koupit v obchodě ne? I když v Japonsku jsem viděla prodávat v automatech i použité.